Започнаха срещите с родители и оценките на деца в АВА Център „Аутизъм днес“- Бургас!
Най- после сбъдната мечта за 65 семейства на деца с поведенчески проблеми и разстройство от аутистичния спектър, чакащи повече от година!
Децата ни заслужават шанс за достоен и качествен живот!
❤ 💙 💜
Поведенческата терапия е най- мощния инструмент за модификация на неприемливи детски поведения към социално приемливи!
През 70-те години на XX век д- р Скинър с достатъчно голям брой деца- контролна и емпирична група, доказва научно, че прилагането на поведенческия анализ при деца с аутистични проявяви, има стойност на лечение! ❤ 💙 💜 💐
💙Качеството на поведенческата терапия на децата е НАШАТА МИСИЯ!
💙 Нашият супервайзор ❤ 💙 D-r Diane Fraser, BCBA е възпитаник на Колумбийския университет и създател на френската школа по поведенческа терапия е супервайзор на поведенческите терапевти в Центровете ни, а Елица Великова, преподавател и зам. Председател на Асоциацията на българските ерготерапевти супервизира работата на нашите ерготерапевти!
💙 В АВА Центровете по поведенческа и комплексна терапия „Аутизъм Днес „развитието на всяко дете се случва пред очите на родителите и близките, подкрепено от професионализма на терапевтите и отношението им към децата!
❤ 💙“Аутизъм Днес“ е лидер по отношение на най- високо качество на терапия на деца с проблеми в развитието, обучителни трудности и аутистични проблеми!


❤ ABA Център „Аутизъм днес“- Бургас
Кв. Славейков
Тел. 0896699274; 0887292030

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top