BitHope.org

Дългоочакваният ремонт на сградата за изграждане на АВА Център по поведенческа и комплексна терапия в гр. Бургас започна вчера, на 9 февруари 2021 г. и Сдружение „Аутизъм днес “ вярва, че ще се намерят още дарители, за да бъде готов центъра за Месеца за информираност за туризма, през Април!

Това стана възможно благодарение на Фондация „Битхоуп“, чиято кауза е изграждането на Центъра за деца с аутизъм в Бургас от края на 2019 г., когато община Бургас предостави сграда на сдружение „Аутизъм днес“ и днес, на 9 февруари фондация „Битхоуп“ ни дари набраните чрез биткойн 20 000 лева от кампанията до момента !

Въпреки тежката 2020 г., когато всички ние и целият свят беше сполетян от заплахата на невидимия враг COVID 19 и въпреки затрудненията, пред които се изправиха много от нашите партньори и дарители, които подкрепят каузата на сдружение „Аутизъм днес “ за достоен живот на децата с Аутизъм в България, съвсем скоро и децата с аутистично разстройство в гр Бургас ще имат шанс за висококвалифицирана терапевтична помощ, шанс за подобрявяне на социалните и комуникативните им умения и за достоен живот!

За пълното довършване на ремонтните дейности са необходими още 45 хил. лв., които е необходимо да бъдат събрани до месец април, за да зарадваме децата и семействата им в Бургас по повод 2 април, Световният ден за информираност за Аутизма!

Можете да помогнете това да се случи час по-скоро чрез:

1. SMS с текст AUTISM НА 17 777 2. Като направите дарение по с/ ката на сдружение „Аутизъм Днес” IBAN BG24RZBB91551006756044 BIC RZBBBGSF

или

3. Като направите дарение чрез Paypal: https://www.paypal.me/AUTISMTODAY

4. Или чрез дарение в биткоин: https://bithope.org/…/center-for-applied-behavioral…

, кауза на фондация „Битхоуп“

Може да се свържете с нас на тел. 0896699274, e-mail: invisible.bulgarian.children@gmail.com или autismtodayaba@gmail.com

както и да ни посетите на www.autismtoday-bg.eu

Благодарим ви за доверието и помощта, приятели!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top