Честит Шести рожден ден на АВА Център „Аутизъм Днес“!

Щастливи сме, че шест години след откриването на първия център по поведенческа и комплексна терапия в България отново сме заедно със същите хора, чието доверие и подкрепа спечелихме за каузата и продължаваме да печелим всеки нов ден, а приятелите на каузата ни се увеличават!

Отново сме заедно на 29 септември 2021 година, шест години след 29 септември 2015 година с кмета на гр. София госпожа Йорданка Фандъкова, със заместник кмета по социалните дейности в СО Албена Атанасова, с директора на дирекция „Социални дейности“ в Столична община Минка Йовчева, Деница Сачева, Велина Белева, Заместник Изпълнителния директор на АСП Ани Ананиева, актрисата Елена Петрова- приятел на децата и каузата за децата с аутизъм и Посланик на UNICEF, с които Аутизъм Днес работи вече година за имплементиране в България на програма на Autism Speaks за обучение на детегледачи за деца с аутизъм!

На добър час си пожелаваме и продължаваме да работим и правим всички чисти и добри неща, както до сега да сбъдваме мечти, да виждаме надежда и щастие в очите на родителите и все по- разбиращи детски очи!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top