НА 25, 26, 29 И 30 АПРИЛ СЕ ПРОВЕДОХА ЕЖЕМЕСЕЧНИТЕ СУПЕРВИЗИИ ЗА ПОВЕДЕНЧЕСКИТЕ ТЕРАПЕВТИ ОТ АВА ЦЕНТРОВЕТЕ ПО ПОВЕДЕНЧЕСКА И КОМЛЕКСНА ТЕРАПИЯ „АУТИЗЪМ ДНЕС“- СОФИЯ

На 25, 26, 29 и 30 април се проведоха ежемесечните супервизии за поведенческите терапевти от АВА Центровете по поведенческа и комлексна терапия "Аутизъм Днес"- София- Горубляне, София- Студентски град, Плевен, Бургас и най- новият център на сдружението- София- Надежда!
Нашите специалисти и нашите прекрасни малчугани получават ежедневно висококачествена грижа с много профисионализъм, любов и отношение!
Ежемесечно терапевтите на сдружението имат супервизии от супервайзора си D- r Diane Lynch Fraser Ed. D. BVBA-D, супервайзор на поведенческите терапевти на АВА Центровете "Аутизъм днес", която наблюдава терапевтичните сесии и дава съвети и препоръки за подобряване на работата и повишаване на качеството на комуникация, разбиране и социализация на всяко от децата, с които в ежедневната си работа работят специаллистите на сдружение "Аутизъм Днес"!
Д-р Даян Фрейзър, BCBA е Поведенчески терапевт и аналитик, член на Американския Сертифициращ борд на поведенческите аналитици BCBA-Doctoral Board Certified Behavior Analyst- Doctoral– създател на френската школа по поведенческа терапия и супервайзър на АВА Центровете "Аутизъм днес" от 2017 г. до момента. От 2010 г. към настоящия момент е създател на Френската школа по поведенческа терапия.
Възпитаник е на Колумбийския Университет в Съединените Американски Щати:
Ed. D. Columbia University 1989
Child Development and Special Education
Поведенческите терапевти обсъждат със супервайзора си всеки случай, за който се нуждаят от консултация, получиха ценни знания и обратна връзка относно терапевтичната програма на всяко едно от децата, посещаващи центровете.
Поведенческата терапия измерва в реално време напредъка от терапевтичната работа с децата и е най- мощния инструмент, който модифицира поведението на децата към социално приемливо!
Гаранция за независим живот и социализация!
Висок професионализъм, любов, взаимност, доверие, визия и кауза в АВА Центровете "Аутизъм днес " 💐 💙❤ 💙 ❤
💙Качеството на поведенческата терапия на децата е НАШАТА МИСИЯ! 🍀
💙 В АВА Центровете по поведенческа и комплексна терапия "Аутизъм Днес "развитието на всяко дете се случва пред очите на родителите и близките, подкрепено от професионализма на терапевтите и отношението им към децата!
❤ 💙"Аутизъм Днес " е лидер по отношение на най- високо качество на терапия на деца с проблеми в развитието, обучителни трудности и аутистични проблеми!
❤ ABA Център "Аутизъм днес"- Бургас
Кв. Славейков , до бл 21, срещу Била
Тел. 0896699274; 0887292030
E-mail: autismtoday.burgas@gmail.com
❤ АВА Център "Аутизъм Днес "- София - Горубляне
Кв. "Горубляне ", ул. "Витоша " 2
Тел. 0896699274 ; 0887 366 067
E-mail: autismtodayaba@gmail.com
❤ АВА Център "Аутизъм Днес "- Плевен
Кв. "Сторгозия ", срещу бл. 27
Тел. 0896699274; 0889977973
E-mail: plevenzapleven.autismtoday@gmail.com
❤ ABA Център "Аутизъм днес"- София - Студентски град
Студентски град, V ДКЦ, срещу УНСС, 4 ет.
Тел. 0896699274; 0882009468
E-mail: autismtodayaba.student@gmail.com
Scroll to Top