НА 3 АПРИЛ ВСЕ ОЩЕ ДЕЦАТА ОТ АВА ЦЕНТЪР „АУТИЗЪМ ДНЕС“- ГОРУБЛЯНЕ ПОЛУЧАВАТ ПОДАРЪЦИ ОТ ПОСЛАНИКА НА ОБЕДИНЕНИ АРАБСКИ ЕМИРСТВА В БЪЛГАРИЯ Н. ПР. АБДУЛРАХМАН АЛДЖАБЕР

На 3 април все още децата от АВА Център "Аутизъм Днес"- Горубляне получават подаръци от Посланика на Обединени Арабски Емирства в България Н. Пр. Абдулрахман Алджабер по повод 2 Април - Световният ден за информираност за аутизма!
Негово Превъзходителство посети АВА Център "Аутизъм Днес"- София, Горубляне на 2 Април- Световният ден за информираност за аутизма, а децата получиха подаръци, респект и отношение!
Посланик Абдулпрахман Алджабер се поинтересува за методиката, по която се изготвят програмите на децата и по които се измерват напредъка и резултатите.
Сертифициран поведенчески терапевт разказа за напредъка на децата и показа инструментите, които се използват за оценка, изработване на индивидуални програми и супервизии.
Посланикът и екипът му получиха тениски от тазгодишната ни кампания НЕ СЪМ НЕВИДИМ, която е в помощ на изграждане на поредния шести център на сдружение "Аутизъм Днес" в страната🍀💕
Scroll to Top