И днес, на 13 май, отново ерготерапевтите от АВА Центровете по поведенческа и комплексна терапия „Аутизъм Днес „- София и Плевен са заедно на ежемесечните супервизии със супервайзора си Елица Великова- Председател на Асоциацията по Ерготерапия в България и преподавател в Русенския университет!

След сутрешното кафе и среща на ерготерапевтите от три града- София, Русе и Плевен, специалистите се захващат с преглед на оценките, реоценките и програмите на всички малки палавници от АВА Центъра по поведенческа и комплексна терапия „Аутизъм Днес „- гр. Плевен!

Ерготерапевтите обсъждат случаите на всяко дете, индивидуалните подходи и методи за индивидуална работа, неговия прогрес, развитие, цели, постижения и последващи цели!Ние от сдружение „Аутизъм Днес “ залагаме на най- високото качество на терапия и децата постигат максималния капацитет на възможностите си, с всеки изминал ден терапия придобиват все повече умения за комуникация, стават все по- социални и шансът им за качествен живот е все по- реален!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top