За Нас

Център за социална рехабилитация и интеграция

ЦЕНТЪР ПО ПРИЛОЖЕН ПОВЕДЕНЧЕСКИ АНАЛИЗ

house-1

На 29 септември 2015 г. открихме първия Център по приложен поведенчески анализ за деца с аутизъм в сграда, предоставена от столична община

Изградихме го с изключителната подкрепа на Столична община, на много индивидуални и корпоративни дарители и публични личности, а специалистите, които оказват висококвалифицирана терапевтична помощ на децата с аутизъм, работят по индивидуален терапевтичен план с всяко от децата в центъра и са сбъдната мечта за няколко поколения родители на деца с аутизъм в България.

Лизензиран от ДАЗД №0992/ 22.12.2015г.-Заповед № РД-01- 103/11.12.2015г.и Удостоверение от АСП № 01491-0001/ 28.01.2016г.

Нашите Услуги

КАК РАБОТЯТ НАШИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ?

Поведенчески анализ

рехабилитация и интеграция

Ерготерапия

рехабилитация и интеграция

Логопедична подкрепа

рехабилитация и интеграция

Първоначална оценка на нивото на детето

Обучение на родителите​​

Индивидуални сесии

Изготвяне на индивидуална обучителна програма

Програма за премахване на памперса

Групови сесии

ЗАЯВКА ЗА ПРИЕМ

Попълването на заявката не гарантира сигурен прием, тъй като капацитетът на Центъра може да е запълнен. Ако Центърът е запълнен в момента има възможност да бъдете добавени в листата на чакащите. След попълване на фо̀рмата човек от екипа ще се свърже с Вас за повече информация.

Нашата Мисия

На 29. септември 2015 г. открихме първия Център по приложен поведенчески анализ за деца с аутизъм в сграда, предоставена от столична община, с изключителната подкрепа на много индивидуални и корпоративни дарители и публични личности.

Услуги
  • Поведенчески анализ

  • Логопедична подкрепа

  • Ерготерапия

Контакт
  • София, кв. „Горубляне“, ул. „Витоша“ 2

  • autismtodayaba@gmail.com

  • 0887 366 067

Scroll to Top