Обучения и кампании

Обучения и Кампании

Какво ни Предстои?

По повод 2 април – Световният ден за информираност за аутизма сдружение „Аутизъм днес“ започва кампания „Не съм невидим“ по инициатива на Autism-Europe “Not invisible”

Тениските „Не съм невидим“ може да си закупи всеки, който желае да подкрепи каузата, като поръча на сайта www.autismtoday-bg.eu. Разполагаме с всички възможни размери и цветове.

children-2
children1-1

Обучения и Кампании

Още по Темата

В Денят на отворените врати в гр. Плевен, АВА Център "Аутизъм Днес" е отворен за вас, родители и децата ви с работното време на Центъра- от 8:00 до 18:00 ч.!

Адрес: гр. Плевен, ж. к. "Сторгозия" 93, ( срещу блок 27), където ще ви посрещнат нашите висококвалифицирани специалисти- Приложно- поведенчески технолози, ерготерапевти, психолози, монтесори терапевти, логопед, специални педагози и социални работници и ще ви запознаят с дейността на Центъра ни, ще ви покажат и разкажат какво представлява индивидуалната оценка на всяко дете и начина , по който се прави тя!

 

Ще видите какво представлява индивидуалната програма на всяко дете и как се изпълнява, в зависимост от поставените цели и заявката на родителите! Нашите специалисти работят под супервизия на супервайзора на Центровете"Аутизъм Днес" в България- Deena Singer, BCBA, която ежемесечно посещава центровете за консултации и оценки и реоценки на децата и два пъти седмично провежда онлайн срещи с екипите от специалистите ни за обсъждане на индивидуалните случаи на всяко дете!

 

Супервайзор на ерготерапевтите ни е Председателят на асоциацията на ерготерапевтите в България- Елица Великова, която редовно консултира нашите специалисти. Всички наши специалисти преминават сертификационни и квалификационни обучения, някои от които са в Арт терапия, другия- Монтесори, регулярни обучения от водещи психолози в България за работа със семейството!

 

Всичко това е гаранция за високото качество на работа с вашите деца и постигане на самостоятелен, независим и достоен живот за децата ви!

 

В случай на интерес от ваша страна, моля свържете се с АВА Център - гр. Плевен до 31 Март 2019 г. на тел: 0896699274, 088 997 7973 или 064 977 955 или на мейл: plevenzapleven.autismtoday@gmail.com

В АВА Център"Аутизъм Днес" Плевен, специалистите ни са обучени и квалифицирани в:

 • Приложен поведенчески анализ АВА Applied Behavior Analysis- единствената терапевтична програма в световен мащаб с научно доказателство за работа с деца с Аутизъм, която има и стойност на лечение

 • Ерготерапия

 • Логопедична коригираща терапия

 • Психологична помощ и работа със семейството

 • Арт терапия

 • Монтесори терапия

Очакваме ви!

Нашата Мисия

На 29. септември 2015 г. открихме първия Център по приложен поведенчески анализ за деца с аутизъм в сграда, предоставена от столична община, с изключителната подкрепа на много индивидуални и корпоративни дарители и публични личности.

Услуги
 • Поведенчески анализ

 • Логопедична подкрепа

 • Ерготерапия

Контакт
 • София, кв. „Горубляне“, ул. „Витоша“ 2

 • autismtodayaba@gmail.com

 • 0887 366 067

Scroll to Top